Cariere

 “Pentru a deveni un om capabil şi de succes în orice profesie, trei lucruri sunt necesare: natura, studiul şi practica.” (Henry Ward Beecher)

Vrei să faci parte dintr-un colectiv tânăr şi profesionist? Ai experienţă în domeniul comunicării şi al jurnalismului?

Alătură-te echipei noastre!

Trimite-ne un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa:

Diviziile noastre

Promovând conceptul de servicii integrate de comunicare adaptate domeniului sănătății, Sănătatea Press Group administrează 5 divizii.

Divizia strategie & comunicare

Comunicarea în sănătate reprezintă una din principalele expertize ale Sănătatea Press Group. În cadrul diviziei oferim clienților servicii integrate de comunicare strategică, adaptate publicului țintă.

Divizia Evenimente

Succesul unei manifestări stă în strategia, ideile, planificarea și implementarea evenimentului respectiv, iar detaliile fac diferența – diferență regăsită în evenimentele gestionate de către Divizia de Evenimente a Sănătatea Press Group. Prin Divizia Evenimente avem la dispoziție toate instrumentele și facilitățile logistice pentru organizarea, planificarea și implementarea completă a unui eveniment.

Divizia media

Informarea corectă, precum și accesul la informație de interes este extrem de importantă când vine vorba despre un domeniu atât de sensibil, cum este sănătatea. Astfel, oferim diverse surse de informație adaptată specificului fiecărui public, de la populația generală la profesioniștii din sectorul de sănătate, la jurnaliști sau comunicatori.

Divizia Sănătatea Production

Divizia Sănătatea Production asigură servicii de producție audio-video, realizând proiecte pe subiecte din domeniul medical/ sănătate, care includ: filme documentare, spoturi de prezentare, clipuri publicitare, emisiuni pe subiecte de specialitate.

Divizia Logistică

Prin Divizia Logistică, Sănătatea Press Group oferă spre închiriere echipamente tehnice profesionale pentru desfășurarea la cele mai înalte standarde tehnologice a oricărui tip de eveniment – de la congrese și simpozioane până la seminarii sau conferințe de presă.
Sageata stanga

Testimoniale

Sageata dreapta

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu

Președinte Asociația Decanilor Facultăților de Medicină din România

„Sănătatea Press Group este o companie serioasă, responsabilă și care dă dovadă de profesionalism în comunicarea pe domeniul sănătății. Divizia de Strategie și Comunicare a Sănătatea Press Group are idei, știe să le implementeze, iar activitățile de comunicare desfășurate în parteneriat cu Asociația Decanilor au fost foarte bine realizate.”

Andreea Stroe

Jurnalist

„Colaborarea cu grupul Sănătatea Press este o oportunitate de a genera în spaţiul public preocupări din domeniile conexe în care sunt implicată. Sunt convinsă că împreună vom dezvolta proiecte care să aducă o reală îmbunătăţire a vieţii pacienţilor din România.”

Norina Gâvan

Country manager Woerwag

„Împreună cu Sănătatea Press Group am dezvolat proiecte importante care au reușit să ne diferențieze în piața farmaceutică din România. În continuare, avem multe planuri împreună, planuri și strategii orientate spre creșterea calității vieții pacienților în special, și spre creșterea calității îngrijirii medicale în România. Sănătatea Press Group este o companie cu expertiză în comunicare și organizare de evenimente pe domeniul sănătății.”

Prof. dr. Gabriela Radulian

Președinte Societatea Română de Neuropatie Diabetică

„Împreună cu divizia Evenimente a Sănătatea Press Group, Societatea Română de Neuropatie Diabetică a organizat numeroase evenimente. Mă bucur să colaborez cu o echipă tânără, dinamică și profesionistă. Sănătatea Press Group rămâne pentru noi un partener de încredere, cu care sperăm să continuăm să dezvoltăm evenimente importante din domeniul medical.”

Conf. dr. Ioan Vereșiu

Președinte Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

„Divizia de strategie și comunicare a Sănătatea Press Group a dat dovadă de profesionalism în toate proiectele pe care le-am implementat împreună. Mă bucur că am avut ocazia să colaborez cu o echipă dinamică, profesionsită și extrem de implicată în toate acțiunile pe care le dezvoltă.”

Conf. dr. Cornelia Bala

Președinte Asociația Română de Educație în Diabet:

„Dacă ar fi să descriu echipa Sănătatea Press Group în câteva cuvinte, acestea ar fi: plini de inițiativă, corecți, dinamici, creativi și perseverenți în munca pe care o desfășoară.”

Dr. Alexandru Grigorescu

Co-președinte Societatea Națională de Oncologie Medicală

„Dacă ar fi să descriu Sănătatea Press Group în câteva cuvinte, acestea ar fi experiență, viziune și perseverență în dorința de a realiza o comunicare cât mai corectă și eficientă în domeniul oncologic din România.”

Conf. dr. Roxana Silvia Bumbăcea

Președinte Societătea Româna de Alergologie și Imunologie Clinică

A fost prima dată când am avut această colaborare cu Sănătatea Press Group și a fost, cred eu, o experiență reușită, în special prin prisma faptului că lucrurile s-au petrecut un pic altfel față de șablonul obișnuit al manifestărilor științifice medicale. Sigur că acest lucru denotă o altă abordare, poate altă strategie, dar cu certitudine a fost, ca să zic așa, o abordare inovativă pentru tot. Și cred că și colegii mei sunt în asentimentul meu. A fost dinamic. Au fost foarte multe proiecții din unghiuri diferite, au fost interviuri, a fost interactivitate. Cred că dinamic e cuvântul cheie! Așa încât colaborarea cu Sănătatea Press Group a fost una de foarte bun augur!”  Prima Conferinţă Naţională Interdisciplinară de Alergologie&Pneumologie 2018

Simona Bălănescu

Jurnalist

„Am colaborat cu Sănătatea Press Group și consider că este o companie responsabilă, cu o foarte bună reputație și profesioniști în comunicarea pe domeniul sănătății. Experiența lor media în acest domeniu este foarte bună. ”

Prof. dr. Alexandru Rafila

Președinte Societatea Română de Microbiologie

„Prin divizia de Strategie și Comunicare, Sănătatea Press Group aduce un plus în zona comunicării și dezvoltării de proiecte în domeniul medical prin propunerile pe care le face, prin  expertiza de care dă dovadă în implementarea acestora și prin implicarea în proiecte a unei echipe puternice și serioase.”

Dan Miclea

Director general Media Kompass

„Sănătatea Press Group cunoaște foarte bine piața de comunicare pe domeniul medical și sistemul de sănătate din România. Compania oferă clienților săi produse cu conținut informațional profesionist și proiecte care au la bază o componentă strategică foarte bine implementată.”

Prof. dr. Maria Moța

Președinte Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice în perioada 2013-2015:

„Societatea Română de Diabet a avut o colaborare fructuoasă cu Sănătatea Press Group. Împreună cu divizia Strategie și Comunicare și cea de Evenimente, am dezvoltat diverse proiecte de comunicare adresate medicilor sau după caz, persoanelor cu diabet. Aportul adus de Sănătatea Press Group în toate aceste acțiuni a fost unul deosebit de important. Dacă aveți idei „Ei„sunteti profesioniști în implementarea acestora.”

Conf. dr. Alina Tănase

Președinte Societatea Română de Transplant Medular

„Sănătatea Press Group, prin divizia strategie și comunicare, evenimente și divizia Sănătatea Production, a realizat și realizează strategia aferentă dezvoltării și organizării proiectelor din cadrul Societății de Transplant Medular, de la conferințe de presă, la organizare de evenimente și producții video, pe subiecte ce țin de dezvoltarea domeniului de transplant medular din România. Consider că lucrez cu o companie expert în domeniul medical. Pentru mine, Sănătatea Press Group înseamnă expertiză și implicare. Mă bucur că lucrăm împreună.”

Contact