Divizia media

Informarea corectă, precum și accesul la informație de interes este extrem de importantă când vine vorba despre un domeniu atât de sensibil, cum este sănătatea. În segmentul Media, Sănătatea Press Group este prezentă atât în online, cât și în zona de print, prin intermediul a trei canale:

SANATATEATV.RO / SANATATEA.ONLINE/ RO HEALTH REVIEW : Strategies, Economics & More

Astfel, oferim diverse surse de informație adaptată specificului fiecărui public, de la populația generală la profesioniștii din sectorul de sănătate, jurnaliști sau comunicatori.

Platforme Editoriale Sănătatea Press Group

Articole

Evenimente medicale: abordare strategică și inovație

Industria evenimentelor, denumită internaţional MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions), cuprinde orice formă de eveniment public sau corporate. În România, această industrie s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și este în continuă dezvoltare, mai ales în domeniul corporate. Fie că vorbim despre conferințe, simpozioane, training-uri, team building-uri, evenimentele sunt cel mai cautat mod de […]

Comunicare în sănătate: responsabilitate și expertiză

Comunicarea în domeniul sănătății, în domeniul medical ca si particularitate, înseamnă o provocare pentru orice profesionist în relații publice și comunicare

Diviziile noastre

Promovând conceptul de servicii integrate de comunicare adaptate domeniului sănătății, Sănătatea Press Group administrează 5 divizii.

Divizia strategie & comunicare

Comunicarea în sănătate reprezintă una din principalele expertize ale Sănătatea Press Group. În cadrul diviziei oferim clienților servicii integrate de comunicare strategică, adaptate publicului țintă.

Divizia Evenimente

Succesul unei manifestări stă în strategia, ideile, planificarea și implementarea evenimentului respectiv, iar detaliile fac diferența – diferență regăsită în evenimentele gestionate de către Divizia de Evenimente a Sănătatea Press Group. Prin Divizia Evenimente avem la dispoziție toate instrumentele și facilitățile logistice pentru organizarea, planificarea și implementarea completă a unui eveniment.

Divizia media

Informarea corectă, precum și accesul la informație de interes este extrem de importantă când vine vorba despre un domeniu atât de sensibil, cum este sănătatea. Astfel, oferim diverse surse de informație adaptată specificului fiecărui public, de la populația generală la profesioniștii din sectorul de sănătate, la jurnaliști sau comunicatori.

Divizia Sănătatea Production

Divizia Sănătatea Production asigură servicii de producție audio-video, realizând proiecte pe subiecte din domeniul medical/ sănătate, care includ: filme documentare, spoturi de prezentare, clipuri publicitare, emisiuni pe subiecte de specialitate.

Divizia Logistică

Prin Divizia Logistică, Sănătatea Press Group oferă spre închiriere echipamente tehnice profesionale pentru desfășurarea la cele mai înalte standarde tehnologice a oricărui tip de eveniment – de la congrese și simpozioane până la seminarii sau conferințe de presă.

Evenimente medicale

Impreuna vom da viata proiectelor!

Sectiunea evenimente

Contact